BENVINGUT AL QÜESTIONARI D'USUARI DE WINGESP XP

Benvolgut usuari/usuària del Wingesp,

Com a usuari final de la sol.lució informàtica Wingesp, en qualsevol de les seves versions al llarg de la història, teniu la millor informació sobre la utilitat del programa, el seu funcionament, la vostra experiència.

El Wingesp ha estat al mercat donant servei durant un bon grapat d’anys ja, des de l’època de l’antic MS-DOS, continuant per la primera versió per Windows, la generació 2, i fins a la generació 3, el Wingesp XP, que ha arribat ja a la versió 3.50, i que va representar un salt molt important en relació a la generació 2.

Ara, la col.laboració EPROS S.L. i AKIAN Softronics es planteja donar un nou salt endavant i estem estudiant la possibilitat d’iniciar la programació de la quarta generació del Wingesp, completament de zero, i que hem batejat provisionalment com a projecte Wingesp Nubyum. Es tracta encara d’un estudi previ, però per a prendre la decisió d’engengar o no aquest nou projecte necessitem la màxima informació possible, i la més important de totes és l’opinió dels usuaris, ja que aquest programa es fa per a ells.

“Nubyum” en relació al núvol: les noves tecnologies de connectivitat fan que cada vegada les aplicacions siguin més independents del lloc on es treballa, perquè l’accés a les dades és universal. I és que Wingesp ha d’adaptar-se a l’evolució del món informàtic que canvia ràpidament: el Wingesp generació 2 va sortir per funcionar amb Windows 98, i Microsoft ja ha llançat la versió 10 del seu sistema operatiu.

Noves eines, nous sistemes operatius, Internet a tot arreu, més sol.lucions de connectivitat, noves formes de treballar…
Wingesp ha de renovar-se des dels fonaments per adaptar-se al present i futur, si vol estar a l’alçada d’aquests canvis, o quedar-se com està fins ara; encara que adaptar als sistemes més moderns una aplicació que ja té un llarg temps de vida no és la sol.lució adient.

A més, l’experiència dels usuaris és la font més bona de noves idees i millores que es puguin implementar, per a aconseguir una aplicació més útil, dinàmica i que resolgui les necessitats de gestió empresarial dels clients.

Per tant, ens permetem d’adreçar-nos a vosaltres per fer-vos un petit qüestionari que ens ajudarà a conèixer i entendre l’experiència d’usuari que heu tingut amb el programa, veure quines coses podem millorar, quines noves funcions demanen els clients, quins procediments podem fer més fàcils. Tot per fer la millor reprogramació del Wingesp, que acompleixi totes les vostres espectatives.

Us preguem que dispenseu uns minuts en emplenar aquest qüestionari. És anònim i només el necessitem per tenir el feedback més directe de qui en coneix millor el programa: els usuaris.

Gràcies per la vostra col.laboració.L’equip de desenvolupament

EPROS S.L. / AKIAN Softronics